Hogyan használjuk helyesen a kapszula formájú mosószert?

Posted on Hozzászólás most!
weiber riese duo kapszulás mosószer

A kapszulás mosószer egyszerűsítette a mosás világát, és több mint 50 év után az egyik legnagyobb változást hozta. Természetesen minden fajta mosószer ugyanazt a frissességet és tisztaságot ígéri, de a kapszula formájú igazán kényelmes. Tartalmazza a megfelelő mennyiségű mosószert, folteltávolítót és fehérítőt egy adag ruhaneműhöz, valamint a folyékony mosószerek összes hatóanyagát is.

Bár nagyon könnyen használható, be kell tartania néhány lépést, hogy valóban élvezhesd, és ruháid frissességet és tisztaságot kaphassanak.

  1. Mérd fel a ruhanemű mennyiségét

Ügyeljen arra, hogy a ruhák, lepedők vagy törölközők ne tömörüljenek össze a mosógépben, hanem szabadon mozoghassanak, ezzel biztosítva a jó mosást, a megfelelő öblítést és a gyűrődés megakadályozását.

  1. Ad hozzá a mosószert

Ne feled, hogy a kapszula formájú mosószert ne a mosószerfiókba, hanem közvetlenül a dobba tedd.

  1. Válaszd ki a mosási programot

Bármilyen típusú mosógéphez használhatsz kapszula mosószert, hideg- és meleg vizesekhez egyaránt. Állítsd be a megfelelő programot a címkéken található utasítások szerint.

Például a vízzel teli mosdókagyló szimbóluma és egy pont azt jelzi, hogy a ruhadarabot hideg vízben kell kimosni.

  1. A kényes ruhákat külön mosd

Kényes textíliák tisztításához ajánlott speciális, kapszulában lévő mosószert használni, mivel nem tartalmaz színezéket, és kíméletes a szövetekhez és az érzékeny bőrhöz.

Hogyan távolítja el a foltokat és a kellemetlen szagokat?

Szinte az összes ilyen mosószert úgy alakították ki, hogy hatékonyan védje a foltokat. Ha a ruhanemű nagyon piszkos vagy kellemetlen szagú, adj hozzá egy további kapszulát a tisztítási teljesítmény javítása érdekében.

Keresd fel webáruházunkat, ahol a mosószer kategória mellett kedvező áron találsz meg további hasznos háztartási kiegészítőket, legyenek azok fürdőszobai tisztítószerek, mosogatószerek vagy éppen padlótisztítók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük