Hogyan gyorsítsuk fel a fürdőszoba takarítását?

Posted on Hozzászólás most!
fürdőszobai tisztítószerek

Már egy általános takarítás során is igyekszünk leredukálni az ezzel töltött időt, hiszen a takarítás mellett ezer másik dolog vár még ránk minden nap, és akkor még nem is említettük a szükséges én időt, ami lelki békénk fenntartásához elengedhetetlen. Akár gyereket nevelünk otthon, akár főállásban dolgozunk, az idővel futjuk a legnagyobb versenyt. Íme egy tipp, hogyan nyerhetünk egy kis előnyt, egy fürdőszobai tisztítószereket magába foglaló puttonnyal.

Csak képzeld el, mennyivel egyszerűbb előkapni egy vödröt, és az abban található tisztítószerekkel sorban végig szaladni a takarítás pontjain? Mint megfejteni a gyerekek által annyira kedvelt „Kösd össze a pontokat” játékot. Mi pedig segítünk, hogy miket rakj a ládába, hogy biztosan ne maradjon ki semmi.

  • Általános tisztítószer – a legtöbb felületre alkalmas, fertőtlenítő spray
  • Mosdókagyló tisztító – nem tesz kárt az anyagában, de felveszi a harcot a szappan- és vízkőlerakódásokkal
  • WC tisztító – figyeljünk, hogy külön erre a célra vegyünk fürdőszobai tisztítószert, ugyanis a WC kagyló felületét is könnyű felsérteni erős vegyszerrel, ami után garantáltan sose lesz tiszta látszata
  • Törlőkendők, szivacsok és kefe – hogy könnyebben nekieshessünk a makacsabb foltoknak is
  • Gumikesztyű – hiszen a vegyszerek gyorsan kiszáríthatják kezünket, mely elég kellemetlen lehet a hétköznapokban
  • Szórófejes tartályok – a házi készítésű vízkőoldót például egyszerűen adagolhatjuk vele

És meg is volnánk! Már csak egy rendszer kell, ami alapján ésszerűen elvégezhetjük a takarítást. Ha pedig valami hiányozna a listáról, nézz  szét te is háztartási webáruházunkban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük