Hatékony fürdőszoba tisztítás

Posted on Hozzászólás most!
fürdőszoba tisztítása

Hatékony fürdőszoba tisztítás, lenyűgöző végeredmény!

Nincs hiteles infónk arról, hogy mennyire szeretünk mi, magyarok takarítani a fürdőszobában, de mint kiderült egy felmerésesből az amerikaiak 63%-a nem túl lelkes a takarításért a ház ezen részén. Hiszünk benne, hogy a minőségi fürdőszobai tisztítószerek segítenek abban, hogy a „sikálás” gyors és pihentető legyen.

Egy fürdőszobában nem elég ha rend van, itt a higiéniára is különösen figyelni kell. Ezért úgy gondoltuk, hogy megosztunk néhány praktikát annak tisztítási módjáról, a fürdőszobai tisztítószerek helyes kiválasztásáról, hogy hol kezdjük és mivel?

Kezdetnek szervezkedni kell, előkészíteni a terepet, majd különböző eszközökkel ténylegesen kitakarítani, amit egy háztartási webáruház kínálatában egységesen megtalálsz.

Praktikus tippek a fürdőszoba tisztításához:

  1. Készítsd elő a fürdőszobát – tüntess el mindent, ami a takarítás során zavaró lehet, dobd ki az üres flakonokat, szemetet stb.
  2. Tisztítsd meg a zuhanyfüggönyt – egyes függönyök mosógépben is tisztíthatóak, arra alkalmas mosószerek használatával.
  3. A WC fertőtlenítése – használj speciálisan erre ajánlott kőlerakódás elleni szert, ami a fürdőszobai tisztítószerek kihagyhatatlan kelléke. Hagyj rajta egy órán át, majd kefével alaposan súrold és öblítse le vízzel.

Hogyan lehet megelőzni a penészedést a fürdőszobában?

A fürdőszobai tisztítószerek rendszeres használata sajnos nem elég, ott vannak a penészgombák, amit a fürdőszobában nemcsak a nedvesség, hanem a samponokból és tusfürdőkből származó olajok is előhoznak.

A fürdőszobai penészesedés megelőzése érdekében minden zuhanyzás után alaposan szellőztesd ki a helyiséget. Hagyd nyitva az ablakokat, használj párátlanítót vagy légkondicionálót. Bármit, ami segít kiszárítani a helyet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük