Karácsony előtti nagytakarítás

Posted on Hozzászólás most!
tiszta konyha

Karácsony előtti nagytakarítás – készülj fel rá időben!

A karácsonyra való felkészülés mozgalmas időszak. Azonban mielőtt feldíszítjük a fát, becsomagoljuk az ajándékokat és megtöltjük a házat a sütemények illatával, van egy nagyon fontos lépés: a nagytakarítás. Elő tehát a konyhai és fürdőszobai tisztítószerek, valamint egyéb nagytakarításhoz szükséges kellékekkel!

Nyilvánvaló, hogy az ünnepi tevékenységek közül a takarítás a legkevésbé élvezetes. Akár hagyománynak, akár szükségszerűnek tekinted, fontossága egyértelmű a család egészsége és a kényelem szempontjából. Éppen ezért ebben a cikkben néhány tippet adunk, amelyek segítségével jobban megszervezhető a takarítás, amihez a háztartási webáruház minden olyan eszközt kínál, ami a tartós eredményhez kell.

3+1 lépés a nagyszabású takarításhoz

  1. Cselekvési terv készítése – nem egyszerű hétvégi takarítás, legalább két napot rá kell szánni, érdemes előtte minden eszközt beszerezni, mint a mosószerek, védőkesztyűk és egyéb fertőtlenítők.
  2. Helyiségek előkészítése – A tisztítás során a por nagy része gyorsan visszacsapódik. Tárd szét az ablakokat a szellőztetésért.
  3. Leporolás – ajánlott a por letörlésével kezdeni, hogy a felesleg a padlóra hulljon, és utána könnyen felporszívózhasd.
  4. Alapos mosás és tisztítás – porszívózás és portörlés után jöhet a padlómosás, amihez a háztartási webáruház remek tisztítókat kínál.

Tanácsok és ajánlások

A mosószerek és tisztítószerek mellett a megfelelő testvédelem is nagyon fontos. Még ha hozzászoktál is, hogy kesztyű nélkül mosogass, bizonyos fürdőszobai tisztítószerek megégethetik a bőrt.

Mikor érdemes takarítani karácsonyra?

Ha szeretnéd, hogy az ünnepek előtt tiszta legyen az egész ház, akkor legkésőbb karácsony előtt egy héttel végezd el. Még ha a jutalom meg is éri, az előkészületek komoly erőfeszítést igényelnek, ezért a háztartási webáruház termékei között megtalálsz minden fontos tisztítószert, hogy ne kelljen az üzleteket járnod.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük